Adio Grădiniță, Clasă Pregătitoare, venim!

Micuţii grupei “buburuzelor” de la Grădiniţa P.P. Deta au încheiat anul educațional cu o serbare de terminare a grădiniţei, deoarece, din toamnă, vor păşi în clasa pregătitoare. Coordonaţi de educatoarele grupei, Vertopan Mariana si Pamela Semelbauer, copiii au pregătit un spectacol emoţionant care a făcut ca despărţirea lor de personalul grădiniţei să fie şi mai grea, după frumoşii ani petrecuţi împreună.
Copiii au rememorat întâmplări şi momente importante din timpul anilor petrecuţi în grădiniţă, au intonat cântece de rămas bun şi au păşit în lumea şcolii prin intermediul versurilor. La începutul serbării s-a strigat pentru ultima dată catalogul,viitorii şcolari au primit diplome de absolvire a grădiniţei și flori.

“Pentru mine, experienţa celor 3 ani alături de “buburuzele” mele a fost un timp de o mare însemnătate sufletească, au fost 3 ani în care i-am văzut pe aceşti copii cum se înalţă atât din punct de vedere fizic, cât şi cognitiv, emoţional şi spiritual. Au fost momente unice, în care am învăţat că fiecare copil aşezat de Domnul în faţa mea este un dar şi o comoară de explorat şi valorizat. Fiecare copil din grupa “buburuzelor” m-a învăţat altceva despre mine şi despre frumuseţea şi splendoarea umanităţii. Noi, cadrele didactice, adesea, considerăm că suntem cei care transmitem cunoaşterea copiilor cu care lucrăm, şi aşa şi este, însă îmi dau tot mai mult seama că atunci când avem uşa inimii deschisă, onestitate faţă de noi înşine, putem observa cât de multe lucruri avem de învăţat de la aceste făpturi pe care le avem în faţa noastră. Mă despart de grupa “buburuzelor” cu recunoştinţa adâncă închinată Domnului pentru bucuria şi şansa pe care am avut-o de a întâlni aceşti copii şi de a zidi în sufletul lor valori frumoase şi plăcute Lui”, a declarat Mariana Vertopan, educatoare la grupa “buburuzelor” a Grădiniţei P.P.Deta. Mariana Vertopan.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support