Anunt 10.08.2018

Anunt 10.08.2018

ORASUL DETA anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si evaluare adecvata, pentru proiectul Realizare piste de biciclete pe strazile Mihai Eminescu, 1 Mai si Avram Iancu, accese la proprietate si acces auto la locuintele sociale, oras Deta, jud Timis, propus a fi amplasat in intravilanul orasului Deta, jud Timis.
  Proiectul deciziei etapei de incadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timis,localitatea Timisoara. str. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A si la Primaria orasului Deta cu sediul in Deta, str. Victoriei nr. 32, Jud. Timis, in zilele de luni-joi intre orele 800 – 1630 si vineri, intre orele 800 – 1400, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro – acorduri de mediu.
   Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 15.08.2018.
   Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support