Anunt dezbatere publica

Anunt dezbatere publica

            În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionalã în administraþia publicã, se supune consultãrii publice urmãtoarele proiecte  de hotãrâre:

                        -privind actualizarea tarifelor de închiriere a terenurilor aflate în proprietatea publicã sau privatã a statului sau a U.A.T Deta, aferent spatiilor cu altã destinatie decât aceea de locuintã aflate în proprietatea persoanelor juridice sau fizice;
                        -privind încadrarea pe zone a terenurilor din intravilanul si extravilanul orasului Deta.           

                        Documentele pot fi consultate la sediul Primãriei Orasului Deta, sau pe site-ul propriu al institutiei, la adresa www.detatm.ro, sectiunea Proiecte hotãrâri CL.

                        Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, se pot depune în scris la sediul Primãriei Orasului Deta, prin postã la adresa, orasul Deta, str. Victoriei nr. 32, judetul Timis, sau prin intermediul postei electronice la adresa primaria_deta@net69.ro , pânã la data de 18.12.2017, orele 12.

                        Persoanele interesate pot participa la dezbaterea publicã pe marginea acestor proiecte de hotãrâre, care va fi organizatã în data de 18 decembrie 2017, orele 1530, la sediul Primãriei orasului Deta, sala de sedinte .

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support