Anunt mediu 30 mai 2016

Anunt mediu 30 mai 2016

ORASUL DETA, anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul Amenajare canalizare pluviala pe strazile Aurel Vlaicu si Vasile Alecsandri, propus a fi amplasat in orasul Deta, jud. Timis.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Timis, judetul Timis, localitatea Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, in zilele de luni-joi intre orele  8.00 – 1630, vineri intre orele 8.00 – 14.00, precum si la urmãtoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro – Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de  6.06.2016.

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support