Balul Bobocilor 1978-2017

Pe 1 septembrie 1978 am ajuns la Deta, cu o repartiţie şi cu mândria de a fi „şef de promoţie”. Nu am venit cu mâna goală, am adus cu mine ceva, ceva ce era mai greu de înţeles atunci: “BALUL BOBOCILOR”. Cu sprijinul a doi directori deosebiţi, inginerul Florea Radu şi profesorul Ilian Ionel, s-a organizat pentru prima dată “Balul Bobocilor” la Deta. Anul acesta am marcat cea de-a 40-a ediţie, poate de aceea îndrăznesc să spun că a fost „o ediţie de colecţie”. Organizatorii acestei ediţii, alături de cele opt perechi, ne-au oferit un spectacol autentic şi de bun gust.
La finalul spectacolului juriul a trebuit sa delibereze, misiune foarte grea deoarece toţi cei 16 boboci s-au ridicat la un nivel înalt. Cred că această ediţie a avut cei mai frumoşi si talentaţi boboci, însă oricât de greu a fost, juriul a fost nevoit să aleagă:
  1. Locul I: Prelipcean Oana-Raluca (Miss boboc 2017) și Huțu Răzvan (Mister boboc 2017)
  2. Locul II: Rădoi Alexia-Anamaria (Regina balului 2017) și Popovici Andrei-Mihai (Regele balului 2017)
  3. Locul III: Giorici Vesna (Prinţesa balului 2017) si Dvorac Adrian-Gabriel (Prinţul balului 2017)
Pe această cale ţin să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui spectacol: organizatorilor, concurenţilor, juriului, invitaţilor, şi nu în ultimul rând, sponsorilor. Dar cum perfecţiunea nu există, nici la noi nu a fost. Pe această cale ne cerem scuze pentru că am omis unul dintre cei mai vechi sponsori, un sponsor care de câţiva ani face sfârşitul de an mai frumos pentru zece tineri participanţi la “Balul Bobocilor”, oferindu-le un Revelion de vis: S.C. Niadal S.R.L. (Prof. Galamboş Lenuţa)

Related Post

Anunț depunere dosare pentru bloc ANL

Anunț depunere dosare pentru bloc ANL

Pentru întocmirea listelor de priorităţi privind repartizarea locuinţelor disponibile destinate închirierii specialiştilor din sănătate, blocul…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support