BALUL DE 8 MARTIE AL ASOCIAŢIEI SENIORILOR DETA

Așa cum era prevăzut în programul de activităţi pentru anul 2016, Colegiul director şi Comitetul executiv al Asociaţiei Seniorilor din Deta a organizat în data de 12 martie, un bal dedicat doamnelor din asociaţie, „Balul de 8 Martie – Ziua femeilor”. La eveniment au participat peste 230 de seniori, iar cele 140 de femei invitate au primit în dar câte o garoafă şi felicitări din partea asociaţiei și a domnului Petru Roman, primarul oraşului Deta. În cadrul balului au mai fost felicitaţi membrii asociaţiei care și-au serbat ziua de naştere în cursul lunii martie. Atmosfera a fost una de sărbătoare, de distracţie, muzica fiind pe gustul seniorilor, cu tangouri, vals, ceardaş, hore şi jocuri populare româneşti. Mulţumim pe această cale d-lui Chiteală care a asigurat muzica şi buna dispoziţie la acest bal. Totodată mulţumim domnului primar pentru cuvintele şi urările adresate în cadrul sărbătorii, pentru sprijinul asigurat în desfăşurarea acţiunilor, cum de asemenea mulţumim Consiliului Local şi tuturor membrilor din biroul asociaţiei care şi-au adus contribuţia la buna desfăşurare a acţiunii.

Referitor la acţiunile care se vor desfăşura în continuare, se va organiza o excursie pentru membrii asociaţiei la Alba Iulia, urmează apoi un concurs de table, şah şi remy, care a devenit tradiţie desfăşurându-se an de an, iar în luna iunie dorim să organizăm un concurs de biciclete în parcul oraşului. Privind activitatea culturală, avem o echipă de dansuri compusă din 10 perechi, 14 dintre membrii Corului Centrului cultural sunt membrii asociaţiei noastre. Se lucrează şi vrem să organizăm o scenetă cu „Obiceiuri de nuntă ca în Banat”, care să fie prezentată cu ocazia Zilelor oraşului Deta. Vă vom ţine la curent şi cu alte activităţi ce le vom organiza pe parcursul anului 2016. (Preşedinte A.S.D. Alexandru Voiculescu)

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support