CEAUNUL ŞI GRATARUL DE LA OPATIŢA

La trei săptămâni după CEAUNUL şi GRĂTARUL de la Deta, în 20 octombrie, și locuitorii din Opatița s-au bucurat de preparate delicioase la propria lor ediție a festivalului de gătit, organizat în curtea Casei Naţionale Opatiţa. Au fost prezente 13 echipe de gătit din România şi Serbia, iar muzica și voia bună a fost asigurată de Formaţia de muzică populară a Casei de Cultură Orăşenească Deta, condusă de Ovidiu Ivancea, interpreţii de muzică populară Narcisa Spiridon Marius Preda, alături de Ansamblul de dansuri populare româneşti. La fel ca în cadrul ediției din septembrie de la Deta, și la Opatița s-au distribuit diplome și trofee tuturor echipelor participante, în aplauzele și aprecierile publicului. A.L.
Echipele participante

Din Serbia: Black eagls 1 Plandişte, Str.Dadi Plandişte, 2 echipe din satul Coştei.

Din România: Mehala Deta, Seniorii pricepuţi Deta, Roxacol Deta, Seniorii Deta, Bucătarul generos Deta, Margarete Deta, Echipa SVSU, Meseriaşii bucătari Opatiţa, Anglo indian Deta.

CUPA PRIETENIA OPATIŢA 2013

Tot în 20 octombrie, în aceeași zi cu festivalul de gătit, s-a desfășurat la Opatița și o competițe sportivă între 4 echipe de fotbal, două din Serbia, Plandişte şi Coştei şi două din oraşul Deta, Oldboy Deta şi una din satul Opatiţa.
Rezultatele competiției
Locul I – Plandişte
Locul II – Opatiţa
Locul III – Oldboy Deta
Locul IV – Coştei
Cel mai în vârstă jucător: Konig Erick –Oldboy Deta
Golgheter turneu: Milorad Stoilkovski –Plandişte.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support