Chiar și pe timp de vară, Asociaţia Seniorilor Deta are activități județene și internaționale

Asociaţia Seniorilor din Deta a participat la programul Zilelor oraşului Deta în cadrul paradei portului popular cu formaţia de dansuri şi în sceneta „Obiceiuri de nuntă ca în Banat” cu actori amatori. Aceste prime apariții pe scena din parcul oraşului s-au bucurat de aprecierea publicului și au fost răsplătite cu binemeritate aplauze. Formaţia de dansuri este compusă din 14 membrii – 7 perechi şi este condusă de către domnul Marta Nicolae şi doamna Spâng Mărioara, pensionari membri ai a asociaţiei. Totodată, în cadrul asociaţiei noastre sunt 14 pensionari membri ai Corului mixt al Centrului cultural Deta.
Asociaţia Seniorilor din Deta a onorat de asemenea și invitaţia comunei Plandiște – Serbia de a participa, la Sărbătoarea Tăierii colacului la biserica, eveniment la care a fost prezentă o delegaţie formată din 14 persoane din cadrul asociaţiei .
Tot la începutul lunii august, la invitaţia localităţii Coştei – Serbia, 11 membri ai Asociației Seniorilor au luat parte la un concurs de gătit organizat cu ocazia Zilelor Coşteiului 2016. Seniorii noștri au concurat alături de alte 13 echipe din Serbia, reușind să obțină chiar locul I. Echipa ASD condusă de doamnele Matis Maria şi Drăguţ Rodica şi de domnul Drăgan Nicolae a fost felicitată de către primarul localităţii Coștei pentru calitatea şi gustul gulaşului preparat.
Colegiul director al Asociaţiei felicită toţi seniorii care au participat la aceste acţiuni pentru modul în care s-au comportat și mulţumeşte domnului primar Roman Petru şi Consiliului local al oraşului pentru sprijinul acordat în desfăşurarea activităţilor asociaţiei.(Preşedinte A.S.D Alexandru Voiculescu)

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support