Corul de cameră al Filarmonicii Banatul în concert la Deta

Sărbătorile de iarnă au constituit un bun prilej pentru Corul de camera al Filamornicii Banatul din Timisoara, dirijat de catre maestrul Iosif Todea, să susțină un concert în orașul Deta. In cadrul spectacolului de colinde au mai evoluat cvartetul de coarde Entertainer si cvintetul cu instrumente de alama, Young Brass, tot din municipiul de pe Bega, acestia din urma, purtand costume de Mos Craciun.

Concertul a inceput cu aducerea pe scena a Luminii Pacii de la Bethleem (Friedenslicht) odata cu primul colind interpretat, „O ce veste minunata”. Pe parcursul programului artistic, publicul a audiat un numar mare de colinde dar si arii din diferite lucrari pentru coarde si instrumente din alama. Profesionalismul si emotia transmisă de artiști au fost rasplatite din plin cu de aplauze și cuvinte de laudă. La plecare, fiecare spectator a primit pentru acasaă o candela cu Lumina Pacii. (Ovidiu Ivancea – director Centrul Cultural Deta)

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support