Dezbatere publica

    Primarul Orasului Deta a initiat proiectul de hotarare privind aprobarea bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul 2010.

    Cei interesati pot trimite propuneri, sugestii, opinii in scris la Primaria orasului Deta, str. Victoriei nr. 32 sau pe adresa de e-mail primaria_deta@net69.ro .

    Persoanele interesate pot participa la dezbaterea publica pe marginea acestui proiect de hotarare, ce va fi organizata in data de miercuri 24 februarie 2010, orele 1700, la sediul Primariei orasului Deta, sala de sedinte.

              Proiectul bugetului local de venituri si cheltuieli se intocmeste si este supus aprobarii Consiliului local al orasului Deta in conformitate cu art. 25 si 39 din Legea nr. 273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare si cu Legea nr. 11/2010 privind bugetul de stat pe anul 2010.

               Propunerea de buget local pentru anul 2010 se afla pe site la Documente publice/ Bugetul local

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support