LOCUL DEŞEURILOR NU E ÎN CASĂ

Primăria orașului Deta, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare-RoRec a organizat sâmbătă, 8 iunie, o acţiune de colectare a deşeurilor electrocasnice şi electronice în oraşul Deta şi localitatea Opatiţa. Desfășurată în cadrul Campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă”, acţiunea de colectare a făcut parte dintr-o amplă campanie de mediu derulată de Asociaţia RoRec la nivel naţional, în parteneriat cu primăriile locale. Înainte de ziua colectării, locuitorii orașului Deta au fost informați despre Deşeurile de Echipamente Electrice şi Electronice prin mai multe afișe și pliante distribuite de către organizatori. În cadrul acţiunii de la Deta au fost colectate 7.000 kg deşeuri formate din televizoare, frigidere, calculatoare personale, aspiratoare și alte aparate electronice din gospodării. Mihai Ciobea.

Persoanele care au înțeles importanța reciclării corecte și care au participat la acțiunea de colectare au fost înscrise într-o tombolă, a cărei câștigători, prin tragere la sorți, sunt:

  • Pantea Nicolae, Dinu Anca, Vesici Jiva și Harian Ioan (câte un mixer de persoană)
  • Farcaş Ladislau, Vodă Cătălin, Cristea Alex și Horman Margareta (câte un fier de călcat de persoană)
  • Videki Etelka, Ateşan Daniel, Roman Bogdan și Lupu Mirela (câte o cafetieră Albatros de persoană)
  • Kubik Iosif Gabriel și Cinca Cristian (câte o maşina de găurit Skill de persoană)

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support