Moş Crăciun a venit la prietenii lui Gheorghe Ciobanu

Copiii din Deta, alături de cei din toate oraşele şi comunele colegiului 10, s-au intalnit cu Moş Crăciun la petrecerea organizată de deputatul Gheorghe Ciobanu. Peste 500 de copii au râs şi s-au distrat cu Moş Crăciun, cu craciunitele, cu zanele şi cu clovnii şi la final au primit daruri. La serbarea de Crăciun organizată în sala Casei de Cultură din Deta au participat alături de primarul, viceprimarul şi consilierii locali din Deta mai mulţi primari şi viceprimari din colegiul10, dar şi şefi ai organizaţiilor PD-L din zonă.
“A fost o promisiune a domnului deputat încă din campania electorală, că se va întoarce în colegiul în care a fost ales şi iată că şi-a respectat promisiunea”, a spus primarul de Deta, Petru Roman.
“Imi place să fiu între copii, mă simt bine şi am făcut tot posibilul să mă întorc de la Bucureşti pentru a fi alături de copiii din Deta şi din întreg colegiul 10 la această serbare de Craciun”, a spus deputatul PD-L din colegiul 10 Gheorghe Ciobanu.
La finalul serbarii de Crăciun cei doi brazi decoraţi pe scena casei de cultură au fost scoşi la licitaţie, fiind adujecati de primarul Petru Roman şi de deputatul Gheorghe Ciobanu. Banii strânşi în urma licitaţiei au fost donaţi către două familii nevoiaşe din Deta.

Related Post

Anunț Maracana 2021

Anunț Maracana 2021

Anunțăm cu bucurie ediția 2021 a Campionatului de minifotbal “Maracana”! Acesta se va desfășura începând…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support