O floare pentru mămicile de vârsta a treia

De 8 martie, copiii din Centrul Educaţional Sfântul Iosif Cel Nou au fost alaturi “mămicilor de vârsta a treia”de la Căminul de bătrâni din Checea cu o floare, un program artistic, dar mai ales cu dragoste si multa atentie.
Felicitari confectionate manual si multe repetitii pentru ca spectacolul de 8 martie sa fie perfect, astfel s-au pregatit copiii din Centrul Educaţional Sfântul Iosif Cel Nou pentru intalnirea cu doamnele care i-au asteptat cu bratele deschise. Gazdele de la Căminul de bătrâni din Checea au fost plăcut surprinse de revenirea copiilor si drept multumire pentru efortul depus, i-au rasplatit cu o masa imbelsugata. Intalnirea intre micutii artisti si bunicutele rasfatate de 8 martie a fost posibila datorita unui proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Direcţia Organismul Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane”, OIPOSDRU MECTS. Nu in ultimul rand, zambetul adus pe fetele doamnelor se datoreaza primarului Petru Roman, care nu a ezitat sa sprijine intreaga deplasare. Dumitru Ştefania, coordonator Centru Educational.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support