POLIŢIA DE PROXIMITATE DETA

Împreună pentru mai multă siguranţă

Poliţiştii oraşului Deta vă recomandă câteva măsuri pentru siguranţa dumneavoastră:
□ fiţi vigilenţi faţă de persoanele care vă oferă bunuri şi produse la promoţie sau se prezintă ca fiind reprezentanţi ai firmelor de telefonie mobilă şi cablu TV. Există numeroase cazuri în care infractori căutaţi de Poliţie s-au ascuns sub astfel de identităţi cu scopul clar de a înşela populaţia, în special bătrânii.
□ refuzaţi serviciile de remediere, renovare şi schimb a unor burlane, venite din partea persoanelor neautorizate. Orice serviciu de acest tip trebuie însoţit de un contract sau o convenţie scrisă, nu doar de o înţelegere verbală. Pe raza judeţului Timiş s-au înregistrat mai multe cazuri în care localnicii au fost înşelaţi de cetăţeni de etnie rromă, care după efectuarea unei lucrări au solicitat un preţ dublu şi au declanşat adevărate conflicte în caz de neplată. De asemenea, lucrările executate fără contract sunt lipsite de o garanţie reală.
□ protejaţi-vă împotriva hoţilor cu ajutorul sistemelor de alarmă şi supraveghere. În special în cazul societăţilor comerciale, sistemele de alarmă şi supraveghere sunt mult mai eficiente decât angajarea unui paznic, iar costurile sunt suportate o singură data.
□ asiguraţi măsuri de protecţie pentru materialele şi utilajele de construcţie
□ fiţi precauţi în trafic în special dacă folosiţi ATV-uri sau ciclomotoare. Atrageţi atenţia tinerilor care se află în posesia unor astfel de autovehicule să refuze orice invitaţie la concursuri ilegale de viteză, deoarece îşi pun în pericol viaţa şi intră sub incidenţa legii.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support