Proiect  “Antreprenor de viitor”.

Proiect “Antreprenor de viitor”.

Proiectul „Antreprenor de Viitor”, in valoare de 20,2 milioane de lei, se desfasoara in cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 si este cofinantat din Fondul Social European si prin parteneriatul romano-austriac, format din trei companii cu experienta vasta in domeniul initiativei private: Austromed Holding SRL, liderul parteneriatului, Bit Education & Consulting Romania SRL, partener național si, Bit Management Beratung GmbH, din Austria. 

Persoanele care vor sa solicite inregistrarea in proiect trebuie sa completeze si sa semneze formularul de mai jos, apoi sa il scaneze in format PDF si sa trimita copia scanata la adresa de e-mail gruptinta-TM@austromed.ro. La aceeasi adresa de e-mail solicitantii vor trimite si o copie PDF a cartii de identitate. Austromed Holding SRl este autorizat, conform legii, sa stocheze date cu caracter personal.

Pentru alte  informatii si incrieri (daca solicitantii nu au posibilitatea sa scaneze formularul) persoanele interesate se pot adresa Compartimentului Dezvoltare economico-sociala al Primariei orasului Deta, d-lui. Ioan Iovan, tel. 0723 686 786.

Comunicat promovare proiect “Antreprenor de viitor”

Formular solicitare inregistrare in proiect

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support