Rezultate bune pentru echipa noastră de kickboxing la Trofeul Dacic de la Plopeni

Rezultate bune pentru echipa noastră de kickboxing la Trofeul Dacic de la Plopeni

Începutul de an competițional 2019 a fost unul foarte bun pentru sportivii secției de kickboxing ai ASO Deta. În cadrul competiției Trofeul Dacic de la Plopeni, Prahova, echipa care a reprezentat orașul nostru a obținut:

  • locul 1 cu Cheres Ionuț
  • locul 1 cu Dragoș Alexandru
  • locul 1 cu Pavel Ionuț,
  • locul 1 cu Stroie Constantin
  • locul 2 cu Rus Daniel
  • locul 2 cu Iovana Lorena
  • locul 2 cu Irimia Maria
  • loc 2 pe echipe.

„Mai avem aspecte la care trebuie să lucrăm dar cu această competiție de început de an am verificat la ce nivel suntem și am identificat ce trebuie să muncim pentru a înregistra progres. Avem detalii de stăpanit atât la partea fizică cât și la cea psihică a sportivilor, vom exersa constant controlul emoției și păstrarea calmului în fața eșecului. La începutul anului 2018 am luat hotărârea de a participa în competițiile organizate de Federația Română de Arte Marțiale de Contact pentru a expune sportivii la un nivel mai ridicat față evenimentele disponibile pe plan local. Timpul ne-a demonstrat că a fost o decizie bună deoarece de fiecare dată ne-am regăsit pe podium, iar victoriile ne-au ambiționat să muncim din ce în ce mai mult. Sportul este atât de frumos deoarece nu modelează doar fizicul ci și psihicul competitorilor, iar cel mai important este să înveți din greșeli. Urmează o perioadă grea, cu concursuri la Bacău, Focșani și Pitești, aceste competiții având ca scop calificarea la Cupa mondială de la Budapesta -Ungaria. Mulțumesc în mod special celor care sunt alături de noi și ne fac posibilă deplasarea în competiții. Gândurile noastre se îndreaptă în primul rând către domnul Poenariu Eusebiu care de 4 ani a văzut în noi o echipă cu potențial, în care a meritat să investească. Mulțumim de asemenea Pizzeriei Loris și Teo Solar -Teo. Nu în ultimul rând, mulțumesc domnului președinte al Clubului Român de Kendo CRK Garbea Ion care ne-a acceptat în cadrul clubului cu 8 sportivi legitimati, pentru a putea participa în competițiile organizate de Federația Română De Arte Marțiale De Contact. (Dan Pantiș)

Related Post

Invitație la fotbal!

Invitație la fotbal!

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 16, vă așteptăm pe stadionul CSO Deta la meciul…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support