Rezultate sportive de excepție

Ambele echipe de handbal fete antrenate de profesorul Szabo Francisc au câștigat titlul de campioane județene pe 2013. Atât echipa gimnazială cât și echipa liceului din Deta au dominat competiția sportivă, impunându-se printr-o tactică superioară și o condiție fizică de invidiat. 
În picioare: Prof. Szabo Francisc, Mitan Anda, Ghervan Cătălina, Zsak Manuela, Marcu Daiana, Brumar Ancuţa
Jos: Marcu Alexandra, Paraschiv Isabela, Stanoievici Sorina, Teliceac Andreea
În drumul spre titlu, echipa noastră gimnazială de handbal fete și-a dovedit superioritatea în fața jucătoarelor de la Handbal Club Jimbolia cu o diferență de 5 goluri, după ce, prin calități sportive și atitudine, au reușit să depășească toate cele 8 echipe calificate în finală. Competiția sportivă care a adus fetelor noastre titlul de campioane județene a reunit echipe participante din peste 600 de şcoli, iar în urma rezultatelor remarcabile obţinute, patru fete dintre fetele noastre au fost legitimate şi transferate la Liceul cu program sportiv Banatul, secţia de handbal.
Prof. Szabo Francisc, Indrias Stefania, Pelin Adelina, Groza Maria, Baldovin Claudia, Petrican Sonia, Marcu Alexandra, Olaru Catalina, Ulmeanu Cosmina, Telbisz Loredana
Nici echipa liceului de handbal fete nu s-a lăsat mai prejos, tinerele născute în 1994 făcându-se remarcate prin energia jocului și lejeritatea cu care au depășit echipe puternice precum Liceul Peciu Nou, Liceul Traian Vuia Făget sau Liceul Mihai Eminescu Jimbolia. Concursul a avut caracter oficial fiind trecut în Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Echipa de vis are nevoie de susținere

În formula reunită, echipa oraşului la handbal fete, se compune din toate sportivele de toate vârstele, iar în momentul de față, aceasta se afla pe locul doi în campionatul de senioare al judeţului.  Ultima etapă a campionatului se va desfăşura în luna mai, la Deta, astfel că jucătoarele noastre vor avea nevoie de întreg sprijinul publicului și de tot interesul autorităților locale. “Așteptăm părinții și iubitorii de handbal să ne fie aproape, deoarece prezența suporterilor este extrem de importantă pentru moralul fetelor” ne-a spus antrenorul sportivelor, profesorul Szabo Francisc. “Fetele au muncit extrem de mult pentru rezultatele de până acum, iar victoriile le aparțin în totalitate. Avem jucătoare de mare valoare și m-aș bucura să găsim finanțatorul care ar putea să le sprijine performanța pentru a obține chiar mai mult din parcursul lor sportiv” a subliniat profesorul Szabo Francisc.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support