REZULTATE SPORTIVE

Secția de kickboxing din cadrul A.S.O Deta prezintă bilanțul primului semestru din 2016
14 sportivi ai asociației noastre sportive au participat la Herculane la Cupa României la Kickboxing unde a obținut 11 medalii de aur și 3 medalii de argint, clasându-se pe locul 1 pe echipe. A urmat participarea la campionatul național de Savate combat “Box Francez” în București, unde sportivul nostru Beleut Cristian a făcut o impresie foarte bună, meciul său fiind comentat în cadrul transmisiunii televizate ca cea mai tehnică luptă din gală. În luna iunie, ASO Deta a avut 11 reprezentanți la competiția zonală de kickboxing din Timișoara, câștigând 9 medalii de aur și 2 medalii de argint. Sportivul Beleut Bogdan s-a impus în gala “Art Contact” într-o competiție cu sportivi atât din țara cât și din străinătate, iar ca urmare a meciului spectaculos pe care l-a avut, a fost apreciat pe postul de televiziune Timișoara, de către nume mari ale sportului de contact. Urmează o nouă gală în Timișoara, unde sportivul nostru Stroie Constantin va lupta într-un meci pentru centură .

Ne bucurăm să vedem că suntem invitați tot mai des în gale de renume și sperăm ca pe viitor să păstrăm sprijinul Consiliului Local, pentru a putea reprezenta cu succes localitatea noastră. Mulțumesc pe această cale domnului Poenariu Eusebiu, care a fost de fiecare dată lângă noi și mulțumesc conducerii asociației A.S.O Deta pentru ajutorul acordat până în prezent. (Pantis Dan).

Related Post

Invitație la fotbal!

Invitație la fotbal!

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 16, vă așteptăm pe stadionul CSO Deta la meciul…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support