S-au suplimentat locurile la creşă

Noul an a venit cu veşti bune pentru părinţii care au depus cerere de înscriere a copiilor la creşa oraşului Deta. Începând cu luna februarie, locurile la creşă vor fi suplimentate cu mai bine de 50%, păstrând în acelaşi timp standardele înalte cu care părinţii şi copiii au fost obişnuiţi. Acest lucru a fost posibil datorită intervenţiei primarului Petru Roman, care s-a implicat personal pentru soluţionarea problemei. “Am făcut lucrări de amenajare a claselor astfel încât, din luna februarie, încă 8 copii să poată beneficia de creşă, în nişte condiţii deosebite, care sunt greu de găsit chiar în oraşele mari sau la instituţii particulare” ne-a spus primarul Petru Roman. De aceeaşi părere sunt şi părinţi şi cadrele didactice, astfel că micuţilor nu le rămâne decât să înveţe şi să demonstreze că din oraşul nostru se pot ridica oameni de valoare, care să facă cinste oraşului. Loredana Vecso.

Creşa din Deta asigură serviciul de îngrijire şi supraveghere al copiilor, prin personal specializat, oferă un program de educaţie timpurie, supraveghează starea de sănătate şi de igienă a micuţilor şi nu în ultimul rând, asigură consiliere şi sprijin pentru părinţi, păstrând în permanenţă o relaţie de colaborare şi respect.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support