Seniorii orașului Deta

Deta se află la moment aniversar. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la absolvirea primei promoții de elevi ai Liceului Teoretic Deta. Primăria Deta și Liceul Tehnologic Sfântul Nicolae Deta s-au pregătit pentru eveniment.

Întâlnirea de 50 ani a avut loc la Biserica Ortodoxă Română unde s-a ținut o slujbă de pomenire în memoria celor 11 colegi care nu mai sunt printre noi. A urmat deplasarea la școala unde, actualii elevi, cadrele didactice, directorul școlii și primarul Petru Roman, le-au făcut o primire călduroasă și emoționantă. La primire au participat de asemenea și foștii elevi care au sărbătorit 30 de ani de la absolvire. După festivitatea de la școală, la masa “aducerilor aminte”,  foștii absolvenți de acum 50 de ani s-au simțit atât de bine încât și-au amânat plecarea cu o zi, pentru a petrece împreună la o serbare câmpenească. Impresionați de ceea ce au văzut că s-a realizat în orașul Deta, toți ce prezenți au promis că vor reveni cu plăcere. Dragi colegi, Deta vă așteaptă cu drag. Crăciun Buhaș.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support