Servicii medicale de calitate la Spitalul din Deta

Primele două luni ale anului 2013 au adus o creștere a numărului de intervenţii realizate la secția de Chirurgie a Spitalului din Deta, dovadă clară că locuitorii orașului nostru și cei din împrejuri au din ce în ce mai multă încredere în medicii de la Deta, dar și în condițiile din spital. Pe lângă performanța și dedicarea personalului medical, o contribuție importantă la îmbunătățirea imaginii spitalului a avut și Primăria Deta care a susținut și a încurajat atât investițiile în infrastructură cât și stabilirea unor standarde înalte pentru asigurarea actului medical. Începând cu data de 1 februarie 2013 spitalul stă la dispoziţia comunităţii cu două linii de gardă, una în specialităţi medicale şi a doua în specialităţi chirurgicale. Manager spital dr. Codruţa Bungău.
Premieră la Spitalul Orășenesc Deta
Cu concursul dr. Ovidiu Bonţe, medic primar obstetrică –ginecologie, în cadrul Spitalului din Deta s-a efectuat prima operaţie de cezariană cu recoltare de celule stem, ceea ce reprezintă un pas important către diversificarea serviciilor medicale oferite de spital.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support