SPECTACOL DE TEATRU LA DETA

Odată cu inaugurarea Centrului Cultural, orașul nostru și-a deschis noi orizonturi culturale. Cu ocazia unei serii de evenimente, locuitorii din Deta au fost chemați să exploreze arta, valoarea și creaţia astfel încât fiecare dintre ei să îşi poată umple sufletul cu frumos şi să se poată regăsi în forma de cultură care îl caracterizează.
În ultima vineri a lunii februarie, la iniţiativa primarului Petru Roman și în premieră pentru oraşul Deta, publicul prezent la Centrul Cultural a avut prilejul de a intra în lumea magică a teatrului alături de actorii Scenei profesioniste în limba română Petru Cârdu din Voivodina, artiști recunoscuți ai Teatrului Naţional Sterija din localitatea Vârşeţ Serbia. Spectacolul “Visul unui vis de vară”, adaptare după una dintre cele mai celebre şi mai jucate piese ale marelui Shakespeare, în regia Elenei Ivanca, a încântat publicul numeros și a reușit să stârnească apetitul pentru divertismentul de calitate al locuitorilor din Deta. Deşi teatrul reprezintă o noutate pentru viața cultural-artistică a oraşului nostru, momentul de poveste dăruit de actorii profesionişti a reprezentat un real succes, scriindu-se astfel o nouă pagină în istoria culturală a oraşului Deta prin intermediul unui eveniment organizat şi oferit gratuit de către Primăria, Consiliul Local şi Centrul Cultural ale oraşului Deta.Diana Tătăruşanu.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support