Work-shopuri informative la Asociația Timiș Torontal Bârzava

Work-shopuri informative la Asociația Timiș Torontal Bârzava

Grupul de Acţiune Locală  ”Asociaţia Timiş Torontal Bârzava” a finalizat  două activități deosebit de utile în dezvoltarea teritoriului rural:

  1. Work–shop intitulat: „Cooperativa – drumul către viitor” organizat cu sprijinul Primăriei comunei Moravița în data de 29.01.2019, dedicat informării unui număr cât mai mare de potențiali beneficiari, dintr-o  zonă cunoscută cu un potențial ridicat în prelucrarea cărnii. Au fost dezbătute problemele asocieri și s-a răspuns la întrebările solicitanților. Au participat 50 de persoane care au mai fost informate de către autoritățile locale ale comunei despre problemele pestei porcine apărute în județul Timiș și despre amenajamentul pastoral.
  2. Work-shop organizat la sediul asociației „8 ani de activitate G.A.L. (Grup de Acțiune Locală)  Asociația Timiș Torontal Bârzava”, unde au fost prezentate rezultatele la zi, materializate în depunerea a 42 de proiecte din care au fost selectate 36 la GAL  în valoare de 1.854.374 euro, urmând să fie lansate alte sesiuni de proiecte. (Gheorghe Duță)

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support