ZILELE ORASULUI DETA –  prima editie.

ZILELE ORASULUI DETA – prima editie.

In cadrul proiectului “Sezatori cu traditii si noutati la Deta(RO) si Bordany(HU)” se va desfasura in perioada 30 iulie -1 august 2010, activitatea “Zilele orasului Deta – prima editie”. Cu acest prilej, timp de trei zile in orasul nostru vor avea loc programe artistice.

Desfasurat sub deviza “Doua tari, un scop, succes comun”, proiectul doreste dezvoltarea relatiilor interumane, a intelegerii si respectului reciproc. Tocmai de aceea la acesta activitate, alaturi de Deta si Bordany sunt invitati sa participe si reprezentanti  din alte localitati din Banat: Coka, Costeiu, Susara, Izbistea si Ulma din Serbia, Recas si Becicherecul Mic din Romania. Pentru buna desfasurare a programului, care va avea loc pe o scena amplasata in Parcul orasului, au fost invitati sa participe si Ansamblul de muzica populara “Bujorul” Timisoara, care va asigura orchestratia pentru solistii de muzica populara, formatia CONECT-R, care va asigura incheierea programului in cea de a doua zi, iar formatia COMPACT, impreuna cu TOP SECRET, AXANDRA  si DJ ALEXYA, ELECTRO  DANCE si actorii pentru momentele vesele de la ALTFEL  ART, vor incheia programul  zilei de 1 august. Semnalul pentru inchiderea sarbatorilor va fi data de un foc de artificii. 

Programul complet pentru cele trei zile se gaseste pe site la rubrica Evenimente

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support