Ziua Angajatului – Prevent România

În data de25 iulie 2015, orașul Deta a găzduit Ziua Angajatului Prevent, eveniment organizat de către compania Prevent România.
Aflată la cea de-a 3-a editie, Ziua Angajatului Prevent a reunit peste 1500 de participanți, angajați ai companiei alături de parteneri și copii, precum și invitați ai companiei din partea instituțiilor statului, parteneri și colaboratori.
Angajații Prevent Romania constituie una dintre cele mai valoaroase resurse ale companiei. Prin contribuția fiecăruia și prin efortul comun, grupul Prevent reușește să se consolideze ca business și să își mențină constant traiectoria pozitivă în dezvoltarea sa pe termen lung. Pentru creșterea satisfacției angajaților și pentru a le mulțumi pentru efortul depus în ultimul an, s-a organizat o zi dedicată acestora, un eveniment care să reunească toți angajații companiilor Prevent împreună cu familia.
În cadrul evenimentului s-au derulat mai multe activități: muzică, dans, jocuri pentru copii, concursuri și tombolă. Compania a oferit 3 categorii de premii: premii ofertite anumitor categorii de angajați în funcție de comportamentul avut în companie în ultimul an, premiu pentru concursul Ideea Angajatului și premiul pentru performanță deosebită in 2015.
Prevent România mulțumește tuturor colaboratorilor care au fost implicați în organizarea evenimentului, dintre care amintim: Primăria Orașului Deta și instituțiile statului (Poliția, Jandarmeria, Pompieri, Ambulanță) precum și diferiți furnizori locali. Compania multumește, în mod special, domnului primar Petru Roman pentru sprijinul și deschiderea de care a beneficiat din partea dominiei sale și a instituției pe care o conduce.
Compania este prezentă în Deta de peste 15 ani, având începuturile în Grupul Eybl International, iar din 2009 sub sigla Prevent Group. Prevent este cel mai mare angajator al orașului Deta și în prezent își desfașoară activitatea în două locații, Deta și Lugoj, având 1000 de angajați.

Related Post

Anunț Maracana 2021

Anunț Maracana 2021

Anunțăm cu bucurie ediția 2021 a Campionatului de minifotbal “Maracana”! Acesta se va desfășura începând…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support