Ziua copilului la Grădinița cu Program Prelungit din Deta

La fel ca în fiecare an, 1 iunie a fost ziua în care programul obişnuit al copilului de la Grădinița cu Program Prelungit Deta, s-a dat de două ori peste cap şi, ca într-un basm, s-a transformat în distracţie continuă. De Ziua Copilului, cadrele didactice de la grădinița din Deta au renunţat la regulile stricte din programul zilnic al prichindeilor, pentru a le permite să-şi facă puţin de cap, întrucât este o zi magică, în care spiritul şi inocenţa copilăriei trebuie sărbătorite.
Acţiunea „E ziua ta, copile drag!”, organizată în în sala multifuncţională din parcul oraşului nostru a fost un eveniment plin de culoare, cu mult cântec şi voie bună, într-o atmosferă încântătoare pentru toți participanții, de la cei mai mici la cei mai mari. După ce copiii au pus în scenă momente artistice cu adevărat deosebite, printre aplauze şi emoţiile părinţilor, Mariana Vertopan, directoarea Grădiniţei cu program prelungit Deta, a explicat modul în care educatoarele și conducerea instituției văd sărbătoarea de 1 iunie: „Ziua copilului este o acţiune tradiţională şi un prilej de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia”. La activitatea dedicata zilei de 1 Iunie au participat aproape 130 de copii, cărora li s-a adăugat o asistenţă mult mai numeroasă formată din părinţi, bunici si invitaţi, în fața cărora micuţii artişti şi-au prezentat costumele ingenioase. ,,Instituţia de învăţământ preşcolar este în preajma copiilor şi le oferă ceea ce este de datoria ei, însă ceea ce poate oferi un părinte, prin afecţiune, gingăşie şi relaţii biologice, nu poate face nici o altă instituţie, oricât de performantă ar fi”, a mai spus directoarea Mariana Vertopan. S.M.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support