Biserica Creştină Baptistă „BERACA”: Mesaj din partea Diaconului Belciug Aurel

HRISTOS A-NVIAT!
„Căci dragostea Lui Hristos ne strânge; fiindcă socotim că, dacă Unul singur a murit pentru toţi, toţi deci au murit. Şi El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc, să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei.
Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi. Şi toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a împăcat cu El prin Isus Hristos, şi ne-a încredinţat slujba împăcării;” ( 2 Corinteni 5: 14,15,17,18).
Domnul Isus a fost răstignit pe dealul Golgota. Toată răutatea omenească s-a arătat în întregime la cruce. Golgota ne aduce aminte că acolo s-a arătat cea mai grozavă ură din partea omului, dar şi cea mai mare iubire din partea Lui Dumnezeu. Pe când omul, cu ura lui nesăbuită, îşi adunase toate puterile pentru a ţintui pe cruce pe singurul Fiu al lui Dumnezeu, Domnul Isus Hristos, Dumnezeu, prin această jertfă, a pregătit pentru om mijlocul de scăpare şi iertare de păcate.
Pentru a putea duce la îndeplinire voia Lui Dumnezeu, Domnul Isus a luat un chip de rob. Dar în acceptarea înjosirii sale, Domnul a coborât atât de mult, încât a devenit ascultător până la moarte de cruce.
Cine înţelege dragostea Lui Dumnezeu, care s-a descoperit astfel la Golgota? Cine înţelege dragostea Lui Dumnezeu, care a lăsat să treacă ocara omului asupra Sa?
Da, pe cruce s-a arătat o dragoste „tare ca moartea”. Preţuirea şi lauda dragostei Lui este privilegiul celor care şi-au recunoscut vinovăţia. Ei ştiu că păcatele lor au pricinuit suferinţele Domnului. Aceasta îi determină să se plece în adorare în faţa Lui.
Dar, la cruce nu s-a sfârşit totul. După răstignire Domnul Isus a fost pus într-un mormânt, iar a treia zi a înviat „după Scripturi”.
Toţi cei care cred în El nu vor mai muri niciodată ci vor trece din moarte la viaţă.
Cel care şi-a dat viaţa pentru noi, a înviat dintre cei morţi şi are puterea să mântuiască pe cei păcătoşi, să vă binecuvinteze viaţa şi familia şi să-şi reverse dragostea Lui peste voi.
Biserica Creştină Baptistă „BERACA” din Deta vă doreşte ca la aceste sărbători să-l sărbătoriţi pe Acela care ne-a iubit şi şi-a dat viaţa pentru noi.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support