Campion la canotaj

Campionul Adrian Cionca a confirmat si a obţinut noi medalii.

Vă spuneam la sfârşitul anului trecut, cu bucurie, că Adrian Cionca, tânărul din oraşul Deta a devenit campion naţional şi balcanic la canotaj în 2010. Într-o scurtă discuţie cu campionul nostru prilejuită de festivitatea organizată înainte de Crăciun de Primăria oraşului Deta în cinstea lui, cu modestie, Adi ne-a asigurat că se va pregăti intens pentru că în 2011 vor fi organizate Canpionatul European şi Campionatul Mondial de canotaj juniori unde speră să obţină noi succese.

La începutul acestui an a fost cooptat în lotul naţional pentru aceste campionate şi a început o lungă perioadă de pregătire centralizată la Snagov, sub îndrumarea antrenorilor de la lotul naţional. Pregătindu-se cu sârguinţă Adi Cionca a confirmat şi la Campionatul Naţional din mai 2011 organizat la Călăraşi unde a devenit Campion Naţional la schif simplu, pe distanţa de 5.000 metri. Antrenorii lotului naţional au decis ca pentru Campionatele Europene, Adi să fie inclus în echipajul de patru vâsle care a concurat la concursul desfăşurat în Polonia în oraşul Kruszwica. Echipajul României a cucerit medalia de aur şi Adi a devenit campion european.

În perioada 4-7 august, la Eton Dorney, lângă Londra, a avut loc Campionatul Mondial de canotaj-juniori, un concurs foarte greu dar unde echipajul României a ocupat locul I în calificări, apoi în semifinale şi în sfârşit şi în finală şi astfel a ajuns Campion mondial. Pentru toate aceste rezultate îl felicităm cu cea mai mare căldură, îi dorim multă sănătate şi îl aşteptăm cu noi succese spre bucuria mamei lui şi a nostră a tuturor. (Prof. Ionel Ilian)

Related Post

Invitație la fotbal!

Invitație la fotbal!

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 16, vă așteptăm pe stadionul CSO Deta la meciul…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support