Pregătiri pentru reconstrucţia echipei FC Deta

Primarul Petru Roman împreună cu deputatul colegiului 10, Gheorghe Ciobanu au început o serie de demersuri menite să relanseze echipa de fotbal a oraşului nostru.

După ce anul trecut a fost la un pas de a retrograda din liga a – 4 – a, plecarea mai multor jucători şi reducerea drastică a bugetului puneau în pericol chiar existenţa clubului. Grupul de iniţiativă condus de primarul Petru Roman şi de deputatul Gheorghe Ciobanu îşi propune să salveze echipa oraşului Deta şi apoi, după ce situaţia se va stabiliza, chiar promovarea şi accederea într-un eşalon care să readucă publicul pe arena din oraş.

Deocamdată au fost găsiţi sponsorii care sunt dispuşi să investească în această echipă. Este vorba de câteva firme care vor contribui alături de primărie la finanţarea clubului şi la asigurarea unei supravieţuiri din punct de vedere financiar. Pasul al doilea l-a constituit aducerea unui antrenor care să ţină clubul pe linia de plutire din punct de vedere sportiv.

Cunoscutul om de fotbal Emerich Vascko va sta pe banca tehnică a echipei FC Deta şi va încerca să alcătuiască un lot care să facă o figură frumoasă în viitorul campionat. În aceste zile se pregătesc mai multe transferuri de fotbalişti de la alte echipe din judeţ, aceştia urmând să întărească actualul lot de la Deta. Vor fi promovaţi şi tinerii talentaţi, dar se va forma şi o structură de fotbalişti cu experienţă, care să dea consistenţă echipei. În funcţie de aceste transferuri se va fixa şi obiectivul echipei pentru acest sezon competiţional. Dacă toate transferurile dorite se vor şi realiza, FC Deta îşi va propune promovarea în eşalonul trei chiar din acest sezon.

Related Post

Invitație la fotbal!

Invitație la fotbal!

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 16, vă așteptăm pe stadionul CSO Deta la meciul…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support