Editorial Petru Roman

Un nou început
Am avut și în acest an bucuria de a fi invitat la deschiderea anului școlar. Am văzut din nou cum orașul nostru se animă, primește culoare și viață. Este de-acum o realitate că Deta trăiește și prin frumoșii săi elevi cei care ne readuc, an de an, bucuria de a trăi și tinerețea care dă speranță. Școala e locul în care ne construim viitorul. Primăria construiește pentru locuitorii din acest oraș dar profesorii construiesc caractere, oameni care vor prelua de la noi destinele acestei comunități și vor duce mai departe visele și speranțele noastre.
Școala trebuie să ne învețe, înainte de toate, să fim oameni. De noi toți, elevi, profesori, părinți, autorități locale, depinde să facem din această nobilă misiune o reușită! În calitate de primar, am sprijinit și voi sprijini pe deplin toate proiectele și investițiile menite să ajute și să dezvolte instituția școlii pentru ca tinerii locuitori ai orașului nostru să atingă performanța și să aibă condiții cât mai bune de studiu. Susținerea primăriei se manifestă consistent atât din punct de vedere financiar, cât și la nivel moral, de încurajare a inițiativelor menite să crească calitatea actului educațional.

Related Post

Editorial Petru Roman

Editorial Petru Roman

Hristos a înviat!  Acum, în pragul Sfintelor Sărbători de Paşti, mă gândesc la dumneavoastră, locuitorii…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support