Egal în deplasare Bucovăț

Etapa a 11-a a programat pentru echipa de fotbal din Deta, meciul în deplasare la Arsenal Bucovăț. Vântul, destul de puternic, a afectat calitatea jocului, un meci în care elevii antrenorului Imi Vasko aveau obligația să recupereze punctele pierdute ”acasă” in meciul cu Dumbrăvița. În minutul 10, experiența antrenorului jucător Imi Vasko (ex- UMT, ex- Brașov) și-a spus cuvântul. O fază lucrată ”ca la carte” și Kovacs reușește să aducă bucurie pe banca Detei. Din păcate, Imi Vasko s-a accidentat fiind înlocuit în minutul 25 cu Picioruș care…ghinion se accidentează fiind înlocuit cu Chizoșan.

Detenii sunt egalați în a doua repriză și meciul se termină egal: Arsenal Bucovăț- FC Deta 1-1. Echipa care a evoluat la Bucovăț: Marta- Buruiană, Kovacs, Mioc, Mandache- Marcu, Tatarici, Vasko, Seculin- Rujan Cosur. Au mai jucat Picioruș, Chizoșan, Jarcalete. De la meci au lipsit doi jucători importanți: Roșca și Bucure. Cu acest egal din etapa a 11-a, FC Deta ocupa locul 8 cu 14 puncte, având următoarea linie de clasament: 11 meciuri, 4 victorii, 2 egaluri, 5 înfrângeri, golaveraj 18-22 și un ”- 4„ la adevăr”. Însă urma vizita la Deta a unei echipe de frunte a seriei: ”Leoparzii„ de la CFR Timișoara.

FC Deta- CFR Timișoara 1-2
Victorie a oaspeților pe un teren greu, după o ploaie ce a ținut ore în șir. Deta a jucat cu ambiție în confruntarea cu o echipă care era lansată (alături de Chișoda) în urmărirea liderului seriei: CSM Lugoj. Oaspeții au deschis scorul în a doua repriză dintr-un șut din afara careului. Egalarea a survenit la puțin timp după deschiderea scorului, dintr-o lovitură liberă. Spre finalul confruntării, nou intratul la ”leoparzi” Nicolaie a reușit să marcheze golul victoriei oaspeților. Urmează o deplasare grea la Cerneteaz, care în etapa a 12-a a pierdut în deplasare în fața ”bulgarilor” de la Popeda Dudeștii Vechi. Până la finalul turului, detenii mai au de jucat partide în care se mai pot scoate puncte și acasă și în deplasare. Cel mai greu meci va fi însă, în ultima etapă a turului când băieții lui Imi Vasko vor da piept în deplasare cu CSM Lugoj, o echipă care a remizat surpinzător în etapa a 12-a la Gottlob în compania ”lebenițarilor”.

Ce meciuri mai sunt de jucat în tur
29.10.2011 Unirea Cerneteaz- FC Deta
05.11.2011 FC Deta- AS Banatul Nerău
12.11.2011 Juventus Pișchia- FC Deta
19.11.2011 FC Deta- AS Peciu Nou
26.11.2011 CSM Lugoj – FC Deta

Related Post

Invitație la fotbal!

Invitație la fotbal!

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 16, vă așteptăm pe stadionul CSO Deta la meciul…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support