Facilități pentru perioada stării de urgență

Facilități pentru perioada stării de urgență

Aici puteți vizualiza și descărca Hotărârea nr. 105/2020 privind acordarea unor facilități la plata impozitului sau a taxei lunare pe clădirile din orașul Deta și la plata taxei și a chiriei datorate pentru ocuparea domeniului public al orașului Deta, pentru perioada stării de urgență. În cadrul hotărârii găsiți procedurile, cererile și declarațiile necesare obținerii facilităților.

Hotărârea Consilului Deta răspune necesității de a aproba unele măsuri financiare de reducere a impozitului pe clădiri și scutire de la plata taxei pe clădiri în cazul clădirilor folosite de contribuabilii care și-au întrerupt total activitatea ca urmare a instituirii stării de urgență, conform Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, coroborat cu Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, emise de Președintele României (60 de zile din 366 de zile), neadoptarea acestora putând genera un blocaj financiar la nivelul acestora, cu consecințe negative atât în ceea ce privește desfășurarea pe viitor a activității, cât și acumularea de noi datorii de către contribuabili la bugetul local.

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support