Lansăm trei concursuri pentru toate vârstele

Lansăm trei concursuri pentru toate vârstele

Săptămânile trecute am parcurs împreună, cu nostalgie, albumul amintirilor din cele 10 ediții ale celui mai important eveniment cultural și sportiv din Deta, Zilele Orașului. Viața merge mai departe, și în ciuda vremurilor complicate pe care le parcurgem, ne adaptăm și vrem să adăugăm noi amintiri despre vara 2020, chiar și din online.

Fiecare dintre noi se naște cu un talent artistic, iar creativitatea ne deosebește, ca persoane, de restul lumii. Vă provocăm să vă eliberați talentul ascuns, să îl arătați comunității și să celebrăm împreună orașul în care trăim. Propunerea noastră în vreme de pandemie, pentru toată lumea, de la cei mai mici, la cei mai mari, este participarea la trei concursuri online:

 

  1. DESEN/PICTURĂ: ”DETA, LOCUL MEU NATAL ”

Locul natal rămâne mereu legat de primii pași, de primele noțiuni de educație și de creionarea pasiunilor. Pentru că suntem diferiți, fiecare dintre noi avem propria viziune legată de locul natal, de orașul Deta. Dorim să cunoaștem și să promovăm concepția voastră legată de cele mai frumoase locuri și simboluri ale orașului Deta. Având ca scop  încurajarea creativității, a originalității și a dragostei pentru desen și pictură vă invităm să transpuneți în culoare (desen sau pictură) orașul Deta, locul vostru natal, așa cum îl vedeți sau vi-l amintiți. Așteptăm imagini cu lucrările voastre până la data de 24 august, la adresa de email diana.tatarusanu@yahoo.com .  Fiecare lucrare trebuie să fie însoțită de nume, vârstă și date de contact.

Concursul este deschis tuturor cetățenilor orașului Deta de pretutindeni.

Categorii de participanți:

Preșcolari

Ciclu primar

Ciclu gimnazial

Tineri și Adulți

 

  1. CREAȚIE LITERARĂ (COMPUNERI SAU POEZIE): ”10 ANI DE ZILELE ORAȘULUI DETA”

Vă propunem un concurs de creație literară în care să transpuneți viziunea, experiența  sau emoția transmisă de acest eveniment. Așteptăm să ne împărtășiți în proză (compunere) sau în versuri (poezie), ediția preferată, artistul care va impresionat cel mai mult, momentul care v-a cucerit sau orice experiență sau emoție transmisă de evenimentul care marchează celebrarea orașului nostru. Lucrările pot fi transmise până la data de 24 august la adresa de email diana.tatarusanu@yahoo.com. Lucrările vor avea maxim 500 de cuvinte, la compunere, și 6 strofe la poezie. La finalul lucrării se va nota numele, prenumele și vârsta autorului.

Concursul este deschis tuturor cetățenilor orașului Deta de pretutindeni.

Categorii de participanți:

Ciclu primar

Ciclu gimnazial

Tineri și Adulți

 

  1. ”ARTISTUL ORAȘULUI DETA”

Dacă încă nu ți-ai arătat talentul artistic, acum este momentul. Așteptăm clipurile voastre de maxim 2 minute în care prezentați un moment artistic în domeniul în care excelați. Fie un moment folcloric, dans modern sau orice alt gen, moment muzical în grup sau individual așteptăm cu brațele deschise să cunoaștem și să revelăm talentul orașului Deta, de la mic până la cel mai mare. Așteptăm clipurile voastre până la data de 24 august, pe mesaj privat, pe pagina de Facebook a primăriei:  https://www.facebook.com/primariadeta/

Concursul este deschis tuturor cetățenilor orașului Deta de pretutindeni.

Categorii de participanți:

Preșcolari

Ciclu primar

Ciclu gimnazial

Tineri și Adulți

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Potrivit Hotărârii Consiliului Local al Orasului Deta nr. 82 din data 30.05.2023, s-a aprobat declanşarea…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support