La final de an

Crăciunul este o sărbătoare deosebită şi sunt sigur că fiecare locuitor al oraşului nostru s-a pregătit aşa cum se cuvine pentru aceste clipe frumoase. Bradul împodobit, colindătorii, masa pusă, oamenii dragi care se aşează în jurul ei ne fac să uităm pentru câteva clipe de greutăţi şi de necazuri. Totuşi, înainte să ne aşezăm în jurul mesei, să ne rugăm şi să ne gândim şi la cei care nu au ce pune pe masă, sau la cei care au dureri mari în inimi şi în suflete.

Crăciunul este sărbătoarea păcii şi a înţelegerii şi m-aş bucura ca fiecare dintre noi să ne gândim câteva clipe şi la cei năpăstuiţi, să dăm un strop din binele nostru celor care nu au avut parte de bucurii în acest an. Gândurile mele se îndreaptă în aceste zile în primul rând spre cei bătrâni, oameni care au trecut prin multe şi care îşi duc cu demnitate povara bătrâneţii fără să se plângă. Mă gândesc şi la micuţii locuitori ai oraşului şi la toţi oamenii care se mândresc să aparţină comunităţii noastre. Mă gândesc şi la cei care din diferite motive nu pot fi alături de cei dragi în aceste zile. Va doresc dumneavoastră, celor care simţiţi şi trăiţi în acest minunat oraş să aveţi un Crăciun frumos şi liniştit, să trăiţi în pace şi înţelegere şi să aveţi parte numai de bucurii şi de daruri făcute din suflet. Să aveţi un An Nou mai bun, mai îmbelşugat care să vă aducă numai bucurii şi veşti bune. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani.

Related Post

Editorial Petru Roman

Editorial Petru Roman

Hristos a înviat!  Acum, în pragul Sfintelor Sărbători de Paşti, mă gândesc la dumneavoastră, locuitorii…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support