Let`s Clean Up Europe 2017

Let`s Clean Up Europe 2017

  Din dorinta de a avea un oras curat, ca in fiecare an, Primaria orasului Deta a incheiat conventia de participare la implementarea proiectului Ziua Europeana a Curateniei “Let`s Clean Up Europe 2017”, aflata la a IV-a editie ce se va desfasura in data de 13.05.2017.

  In acest sens invitam asociatiile si toti cetatenii orasului care doresc sa devina voluntari in acest proiect, sa participe in data de 13.05.2017, intre orele 900-1400 la ecologizarea orasului Deta si a drumurilor de acces, albia paraului Birdeanca, canalele de pe raza U.A.T, etc.

  Pentru o buna organizare, solicitam ca toti voluntarii sa se anunte pe e-mai-lul Primariei orasului Deta primaria_deta@net69.ro, pana in data de 10.05.2017 si sa transmita urmatoarele informatii: numele si prenumele persoanelor din grupul participant; telefonul persoanei de contact; locatia in care se doreste sa-si desfasoare actiunea de ecologizare; uneltele cu care participa la actiune.

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support