Let’s do it, Deta

Aproape 50 de voluntari din Deta au participat în 24 septembrie la acţiunea naţională Let’s do it România. Voluntarii de la Grupul Şcolar Sfântul Nicolae, Asociaţia Team 4Life, la care s-au adăugat cetăţeni din zona de locuinţe Târgu Mare şi funcţionari ai Primăriei Deta au strâns 140 de saci de deşeuri. Important de menţionat este participarea celor 39 de elevi însoţiţi de 2 profesori de la Liceul din Deta care şi-au sacrificat o zi liberă pentru a se oferi voluntari la această acţiune ecologică. O menţiune specială este acordată şi celor 4 locuitori din zona de locuinţe Târgu Mare, Alexandru Vuin, Patricia Varan, Andreea Dan şi Raul Karabas care au reuşit să strângă pe parcursul zilei 13 saci de deşeuri. Voluntarii din Asociaţia Team 4 Life au colectat 61 de saci, iar elevii Grupului Şcolar Sfântul Nicolae au strâns 66 de saci din zona termal şi în jurul blocurilor ANL.

Curăţenie la nivel naţional
Peste 250.000 de români din toată ţara au participat sâmbătă, 24 septembrie la Ziua de Curăţenie Naţională, numărul voluntarilor la nivel naţional fiind mai mare decât cel înregistrat la ediţia de anul trecut. Organizatorii au precizat că cei peste 250.000 de oameni au venit la punctele de înregistrare încă de la ora 8.00, curăţenia încheindu-se în jurul orei 15.00, când partenerii pe gestiunea deşeurilor au început colectarea sacilor. O primă estimare indică 390.000 de saci adunaţi în întreagă ţară. “Let’s Do It, România!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200.000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support