Meci de fotbal amical cu sârbii

La mijlocul lunii martie, grupa de juniori 1999-2000 ai A.S.O. Deta a fost invitată în localitatea Grebenac (Serbia) pentru a susţine un joc amical cu echipa locală de juniori, recent formată.Având o mai mare experienţă pe teren şi beneficiind de o pregătire fizică şi tehnică net superioară, tinerii noştri fotbalişti au învins cu un categoric 9-0 formaţia locală. Chiar dacă pe teren tinerii sârbi au fost puțin ezitanți, la capitolul organizare gazdele au excelat din toate punctele de vedere și până la cele mai mici detalii.

“Eu cred ca a fost o experienţă plăcută şi utilă atât pentru juniorii noştrii, care, în afara scopului sportiv al deplasării, au putut lega prietenii şi au avut multe de învăţat,cât şi pentru tinerii din Grebenac care sunt la început de drum, şi care, în urma înfrângerii au realizat şi au agreat faptul ca în sport nimic nu se poate obţine fără muncă, pasiune şi devotament.Conducerea A.S.O. îi felicita pe tinerii noştrii sportivi atât pentru rezultatul obţinut cât şi pentru  buna purtare de care au dat dovada şi le urează multe succese și realizări în continuare!” ne-a declarat prof. Radu Telbisz, vicepresedinte A.S.O.
În deplasare, A.S.O. Deta a fost reprezentata de:
Rus Victor Radu-preşedinte;
Telbisz Radu-vicepreşedinte;
Chiticariu Marcel-organizator competiţii;
Olah Imre-antrenor seniori A.S.O.
Jucatori: Penciu Bogdan, Bakos Mihai, Rosus Raul, Livitchi Lucas, Giorici Fabian, Shqair Denis, Busuioc Claudiu, Szakal Claudiu, Beleut Ovidiu, Sora Ciprian.

Mulţumiri d-lui Adrian Lăschescu care a sponsorizat echipele de fotbal de juniori şi seniori cu 8 mingi de fotbal. Radu Telbisz.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support