Premii și încurajări pentru cei care păstrează mediul curat

Sâmbătă, 13 octombrie 2012, echipa Asociației Române pentru Reciclare RoRec și  Primăria Oraşului Deta au organizat în orașul nostru o acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Campania s-a bucurat de un real succes, fapt dovedit de cantitatea mare de deșeuri predată de locuitorii din Deta şi Opatiţa la cele şase centre de colectare. Asociaţia TEAM 4LIFE, prin intermediul celor 19 voluntari entuziaști si responsabili, au preluat echipamentele uzate de la deponenţi şi au completat formularele pentru tombola care a fost organizată în 15 octombrie 2012. Premiile aflate în joc au fost 4 cafetiere, 4 mixere, 4 fiare de călcat și 2 cuptoare cu microunde.
 
Fericitii câştigători care au contribuit la păstrarea mediului curat și la predarea corectă a deșeurilor electrice și electrocasnice sunt:

Cafetiera Philips

1.Peter Dorian

2.Laslo Victoria

3.Ujj Bogdan

4.Cristea Ecaterina

Mixer Philips

1.Samanta Margareta

2.Fabian Attila

3.Iuhas Ladislau

4.Lupu Mirela

Fier calcat Severin

1.Garda Alexandru

2.Ujj Lia

3.Puscas Ilie

4.Gerhardt Anita

Cuptor cu microunde Candy

1.Petcov Herta

2.Stoia Liliana

Încurajăm toți cetățenii orașului să continue colectarea selectivă a deșeurilor, astfel de acțiuni fiind preconizate a se organiza și în viitor. Voluntarilor asociației, care au sprijinit acțiunea, le mulțumim pentru implicare și pentru atitudinea responsabilă față de mediu. Szabo Francisc.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support