Vizită la Căminul pentru persoane vârstnice din Ciacova

La începutul lunii octombrie, micuții membri ai Ansamblului de dansuri populare maghiare “Margareta”, împreună cu primarul Petru Roman și întreaga echipă care se ocupă de coordonarea și instruirea copiilor, au trecut pragul Căminului pentru persoane vârstnice din Ciacova aducând cu ei bucuria revederii și multă căldură sufletească.
Tinerii dansatori coordonați de Klara Stanciu au fost întâmpinați cu ospitalitate de către Msgr. Kobor Gheorghe, eforturile lor  fiind răsplătite din plin cu zâmbete și aplauze din partea celor care ar fi putut să le fie bunici. Atmosfera a fost întreținută de minunații noștri copii, instruiți de Iuliana Czifra, care au prezentat un dans popular specific zonei, acompaniați de orchestra formată din Gabriel Kubik – vioară, Lucian Badea – acordeon și  Iosif Czifra – chitară și solo voce. Dansul a fost urmat de o suita de cântece populare maghiare și germane interpretate de micuța cântăreață Astrid Noemi Şămanţu, alături de educatoarea Iuliana Czifra. Cei optisprezece talentați dansatori care prin strădania lor au adus o rază de soare în viața bătrânilor sunt: Cazacincu Mario și Pavel Alexandra, Kovacs Andrei și Suciu Edina, Bichler Toni și Bodor Daria, Govoreanu Laurențiu și Prelipcean Oana, Margan Leo și Parvan Adelina, Novac Cosmin și Şămanţu Astrid, Czifra Adorjan și Ghitea Jesica, Bichler Deian și Mihocas Melisa, Kovacs Robert și Lupencia Sonia. Klara Stanciu.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support