“PROFI”  la Deta

“PROFI” la Deta

Incepand de miercuri, 22 august  va asteptam cu cele mai bune preturi si cu multa distractie la magazinul PROFI din DETA, pe strada Victoriei nr. 23.

Evenimentul de deschidere a supermarketului PROFI va intampina clientii cu o multime de suprize. Astfel, toti cei care vor cumpara de minim 50 lei vor putea sa isi incerce norocul la Roata Norocului – zeci de vouchere si plase de cumparaturi PROFI ii asteapta pe participanti.

Incepand cu ora 10:00 muzica si delicatesele culinare va asteapta in fata magazinului de pe strada Victoriei, iar cei mici se vor putea bucura de face-painting si modelaj de baloane incepand cu ora 11:00. Tot pentru prichindei, echipa Fun Science vine special sa realizeze experimente traznite, educative si distractive impreuna cu copiii.

Incepand cu ora 17:00 ansamblul de muzica populara Cununa Timisului va oferi un spectacol inedit de muzica populara, iar formatiile de dansuri populare romanesti si sarbesti Sfeti Nikola a Casei de Cultura orasenesti Deta o sa va incante privirea cu dansuri populare indeite.

Bunatati culinare, muzica si dansuri populare, baloane, surprize pentru copii si muuuulta distractie va asteapta miercuri – 22 augustla magazinul PROFI de pe strada Victoriei nr. 23.

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support