Un ultim omagiu pentru Dr. Nicolae Mititelu – Trifunov

Primăria și Consiliul Local Deta transmit sincere condoleanțe familiei domnului doctor Nicolae Mititelu – Trifunov, cetățean de onoare al orașului nostru și punct de reper al vieții medicale din Deta. Un medic de excepție, pasionat de munca sa, dr. Nicolae Mititelu – Trifunov s-a stins din viață lăsând în urmă o familie îndurerată și o întreagă comunitate care îi va simți lipsa. Trecerea sa în neființă va rămâne o durere mereu vie în sufletele celor care l-au cunosc, iar noi îi vom mulțumi mereu pentru tot ce a făcut pentru Deta. Cetățeanului de Onoare al orașului Deta – domnului doctor Nicolae Mititelu – Trifunov, Instituția Primarului și Consiliului Local Deta îi aduc un ultim omagiu și îi vor păstra mereu vie amintirea, cu multă dragoste și adânc respect.

Nicolae Mititelu – Trifunov s-a născut în 20 iulie 1943 în comuna Pocola din județul Bihor, a urmat Facultatea de Medicină Generală la Timișoara între anii 1964 și 1970, iar din 1976 până în 2008 a fost medic cu specialitatea medicină generală la dispensarul din Deta. Timp de trezeci și doi de ani, doctorul Nicolae Mititelu – Trifunov a alinat suferința celor care i-au trecut pragul cabinetului, rămânând mereu alături de localitatea pe care a iubit-o cel mai mult, alături de orașul Deta.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support