AJUTAÅ¢I SERBIA !   AJUTATI BOSNIA SI HERTEGOVINA !

AJUTAÅ¢I SERBIA ! AJUTATI BOSNIA SI HERTEGOVINA !

Serbia, Bosnia ÅŸi HerÅ£egovina au fost lovite de inundaÅ£ii catastrofale de o intensitate care nu s-a mai întâlnit în ultimii 200 de ani. Potopul de dimensiuni biblice a afectat oraÅŸe întregi, sute de case ÅŸi apartamente. Din regiunile sinistrate au fost evacuaÅ£i peste 30.000 de locuitori. 

Biserica Ortodoxă Sârbă ÅŸi Uniunea Sârbilor din România în colaborare cu Consulatul General al Republicii Serbia la TimiÅŸoara, fac apel la conaÅ£ionalii sârbi, prietenii români ÅŸi toÅ£i oamenii de bună credinţă: 

AJUTAÅ¢I SERBIA !   AJUTATI BOSNIA SI HERTEGOVINA ! 

În scopul ajutorării sinistraÅ£ilor greu încercaÅ£i Uniunea Sârbilor din România a pus la dispoziÅ£ie contul bancar menit ajutorării sinistraÅ£ilor poporului sârb:

UNIUNEA SÂRBILOR DIN ROMÂNIA
CF 4481721 RO46RNCB0565049294930001
BANCA COMERCIALÄ‚ ROMÂNÄ‚

Pentru toÅ£i cei interesaÅ£i să doneze bunuri materiale: APÄ‚ ÎMBUTELIATÄ‚, CONSERVE DE HRANÄ‚, PRODUSE PENTRU IGIENÄ‚, SCUTECE PENTRU COPII, punctul de colectare în oraÅŸul Deta este la Biserica Ortodoxă Sârbă (Mihai Viteazul, nr. 41)

Persoană de contact:
Diana TătăruÅŸanu, tel: 0766544174                           

Related Post

ANUNȚ

ANUNȚ

Programul de colectare a deșeurilor în orașul Deta și satul Opatița poate fi descărcat aici:…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support