Rezultate remarcabile pentru tinerii practicanţi de arte marţiale


Începând cu anul 2008 în oraşul Deta a început un proiect sportiv cu elevii claselor V-VIII şi VIII-XII aceştia fiind îndrumaţi spre practicarea artelor marţiale de contact. Acest proiect a început cu sprijinul Primăriei oraşului Deta.

Activitatea de pregătire în arte marţiale de contact ramura Kickbox este condusă de instructorul sportiv Pantis Dănuţ, având ca loc de desfăşurare sala de sport a oraşului. După antrenamente asidue şi sacrificii personale din partea sportivilor, dar nu şi în ultimul rând a instructorului care i-a îndrumat au apărut şi rezultatele. Astfel în cadrul celei de-a III-a ediţii a competiţeiei sportive „Cupa Tamashyi”, competiţie care a avut loc la Timişoara, la sala Constantin Jude, o competiţie deschisă sportivilor de la orice stil de arte marţiale din care amintim kickbox, karate, taekwondo, kempo, box, judo au fost remarcaţi următorii sportivi: Roman Constantin (locul I), Brumar Ionuţ (locul II), Papp Bogdan (locul II), Darabanţ Remus (locul I), Barbos Gavril-Petre (locul II). Sportivii din Deta au obţinut rezultate remarcabile, având în vedere că au fost puşi în faţa unor încercări deosebite. Trebuie să remarcăm şi faptul că tinerii sportivi s-au aflat la început şi ştim cu toţii că meciul cu cea mai mare încărcătură emoţională este meciul de debut. Pe această cale îi felicităm pentru rezultatele obţinute şi le urăm mult succes şi cât mai multe asemenea rezultate bune în continuare.

Related Post

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support