Spectacol automobilistic la Deta

Competiția automobilistică Deta Super Rally & Kart desfășurată sâmbătă 5 aprilie pe străzile orașului nostru a fost deschisă de parada motocicliștilor de la Guerrilla Motors și a oferit publicului aflat de-a lungul traseelor unde s-au desfășurat cele patru probe speciale, un adevărat regal automobilistic. 

În absența piloților Alexandru Krepelka și Raul Tudoreanu, primul loc pe lista de start a revenit, în premieră, echipajului Preunca – Ilaș, care sub presiunea emoțiilor inerente debutului cursei a comis o eroare de traseu, sesizată de arbitri și penalizată de organizatori cu aproape 40 de secunde. În ciuda acestui start mai puțin reușit, vicecampionii etapei trecute au avut un parcurs de excepție și au câștigat toate celelalte trei probe speciale și, în final, au ocupat ultima treaptă a podiumului la clasele II și III.

“Acest echipaj nu a cedat după ce, la proba specială unu, a comis o eroare de traseu și, în cele din urmă, cu perseverență, a reușit să recupereze o bună parte din timpul pierdut și să urce pe treapta a III-a a podiumului, ceea ce constituie o adevărată performanță”, a subliniat președintele Comisiei de Automobilism și Karting Timiș, Ladislau Giurisici, la festivitatea de premiere.

Iată câstigatorii celei de-a II-a etape a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș:
Clasa I:
1.    Istoc – Ciobra
2.    Giurisici – Rotaru
3.    Iancu – Gridjac
Clasa II:
1.    Giurisici – Rotaru
2.    Popa – Cosariu

3.    Preunca – Ilas

Clasa III:
1.    Curelaru – Curelaru
2.    Giurisici Rotaru
3.    Preunca – Ilas
Feminin:
1.    Borlovan – Zvanciuc
2.    Popa – Savulea
Debutanti:
1.    Preunca Mihai
2.    Darco Pelici
Juniori:
1.    Cristian Sugar
Karting
SuperSport Puffo:
1.    Mario Iordache
2.    Antonio Taraban
SuperSport Juniori:
1.    Isabela Isac
2.    Bogdan Ghitulescu
3.    Victor Nagy

Echipe:
1. Sport Masters Year 2012
2. Schoko Baroque Racing

Related Post

Invitație la fotbal!

Invitație la fotbal!

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 16, vă așteptăm pe stadionul CSO Deta la meciul…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support